Over MetMij

Welkom! Wat leuk dat je benieuwd bent wie wij zijn. MetMij is Maaike Hoogenboom. Ik ben opgegroeid in Woerden, DE hoofdstad van het Groene Hart. Als klein meisje van zeven maakte ik het iedereen al graag naar de zin.

Helpen op feesten en verjaardagen, mini-draaiboeken schrijven, taken verdelen en de tafelschikking bedenken. Regelen en genieten van anderen die genieten. Daar ging het om. Na de schoolperiode is er veel ervaring opgedaan in zakelijke evenementen.

Bij verschillende bedrijven heb ik mooie herinneringen gemaakt. Tijdens evenementen door het hele land. Van kennisevent, vakbeurzen, bedrijfsopeningen, kick-offs, seminars en congressen tot prachtige Award uitreikingen en Gala events.

Als een verhaal wat zich ontvouwt
Nog steeds ben ik verslingerd aan dat speciale gevoel: het moment dat de eerste gasten aankomen en alle zorgvuldig geplande momenten waarheid worden. Sinds september 2008 heb ik van mijn zakelijke hobby mijn werk gemaakt. En werk ik samen met verschillende opdrachtgevers aan de gastvrijheid bij zakelijke evenementen.

Door mijn achtergrond weet ik exact hoe groot het belang van een geslaagd evenement is. En wat daar bij komt kijken. Gastvrijheid is voor mij een onmisbaar onderdeel. Je kunt niet even terugspoelen en het overdoen. Bij een evenement moet het in één keer goed. Heerlijk om daar aan bij te dragen. Hoe ik dat doe?

Een mix van eigenschappen
Heel eerlijk.. Dat gaat vanzelf. Men zegt dat ik benaderbaar ben. Overzicht houden vind ik fijn. Ik heb oog voor details. Gevoel voor sfeer en de energie van mensen. Werken doe ik met een glimlach. Een fijn team. Een klein gebaar. Persoonlijke aandacht. En plezier en passie! Altijd.

Onze Filosofie

People will forget what you said.
People will forget what you did.
But people will never forget
how you made them feel

Maya Angelou | 1928-2014

Klanten
Contact

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.