Eventbegeleiding

Memories Made Togheter Will Last A Lifetime

Heb je behoefte aan iemand die je evenement professioneel begeleidt? Of kun je als eventmanager extra ondersteuning gebruiken tijdens een groot evenement? Simpelweg omdat je niet overal tegelijk kunt zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag!

Voor jou als bedrijf
Je hebt zelf een evenement georganiseerd en wil graag dat op ‘de grote dag’ alles op rolletjes verloopt. Je ervaart daar een gezonde spanning over én wilt zelf ook genieten van dat wat je zo zorgvuldig hebt voorbereid. Hoe fijn is het als iemand dit voor je begeleidt. Als eventmanager op locatie leiden we het evenement in goede banen. Je kunt jezelf rustig mengen tussen de gasten en hen de volledige aandacht geven. Het is nog net niet achterover leunen, maar we zorgen er in elk geval voor dat je zelf ook geniet!

Voor jou als eventmanager
Voor dat ene mooie, grote evenement is alles tot in de puntjes geregeld. De afspraken zijn met alle partijen afgestemd. Het draaiboek ligt klaar. Het is best omvangrijk. Tijdens het evenement zou je wel wat extra handen en ogen kunnen gebruiken. Iemand op wie je kunt rekenen en die aan één woord genoeg heeft. Waar je zonder zorgen praktische taken aan kunt overdragen. Zodat het gewoon geregeld wordt. En je zelf het overzicht en rust behoudt.

Voor jou als eventlocatie
Er vindt een prachtig evenement plaats in je locatie en de klant wil graag dat elke gast met een warm welkom wordt ontvangen, verzorgd én uitgezwaaid. Dat past precies bij de gastvrijheidsbeleving die je als locatie nastreeft. Het verzorgen van deze momenten kun je gerust aan ons overlaten. We zijn flexibel inzetbaar. En zorgen ervoor dat iedereen het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart én mee naar huis neemt.

Interessant?

Neem contact op
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer