Dansen op de golven

Maaike Klarenbeek Boekreveal-155-2

Er was eens een periode waarin evenementenland op slot werd gezet. Het zette mij aan tot het schrijven van een boek. Een boek met een helder doel: het ondersteunen van mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd én hun naasten. Om een glimlach aan te reiken in een rotperiode. Omdat niemand je vraagt of je er klaar voor bent om deze ongenode gast te ontvangen.

Een warme glimlach in moeilijke tijden
Dansen op de golven is een fullcolour boek op integere en prettige manier geschreven. Geen tranentrekker, maar de situatie op een heldere en warme manier weergegeven. Herkenbaar en menselijk. Je vindt er tips en interviews met ervaringsdeskundigen die helpen het proces te doorstaan. De prachtige foto’s zijn pauzemomenten tijdens het lezen. Een boek om cadeau te doen aan iemand die te maken heeft met kanker, als patiënt of als naaste.

Boek met een boodschap
Het leven met een ziekte als dagelijkse uitdaging vraagt om een omgeving die mee beweegt. Zodat je zelf in staat bent mee te bewegen met de omstandigheden. Het is hét boek dat ik zelf had willen lezen toen ik met kanker te maken had. Het brengt rust en een realistische, praktische en vooral krachtige blik op uitdagingen die vragen om mogelijkheden.

Meer weten en een inkijkexemplaar zien? Lees hier verder.

Een exemplaar bestellen? Reserveer jouw boek via onderstaande button.

Bestel
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer