Dansen op de golven

mockup

Er was eens een periode waarin evenementenland op slot werd gezet. Het zette mij aan tot het schrijven van een boek. Een boek met een helder doel. En een heldere doelgroep: mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd én hun naasten. Om ondersteuning aan te reiken in een rotperiode. Omdat niemand je vraagt of je er klaar voor bent om deze ongenode gast te ontvangen.

Een warme glimlach in moeilijke tijden
Het is geen standaard boek. Ook geen puur autobiografisch boek. Er staan mooie, persoonlijke gesprekken in met mensen die weten wat het is om kanker in het leven te hebben. En hier op een krachtige wijze mee zijn omgegaan. Het staat vol met ervaringen, informatie, inzichten, perspectieven, oefeningen, tips, valkuilen en suggesties die helpen het proces te doorstaan. Sterk te zijn. Met begrip en compassie voor elkaar.

Boek met een boodschap
Het leven met een ziekte als dagelijkse uitdaging vraagt om een omgeving die met je meebeweegt. Zodat je zelf in staat bent mee te bewegen met de omstandigheden. Dat is waar dit boek bij helpt. Het is hét boek dat ik zelf had willen lezen toen ik met kanker te maken had. Het brengt een stuk rust in moeilijke tijden en een realistische, praktische en vooral positieve blik op uitdagingen die vragen om mogelijkheden.

Meer weten over de inhoud en een inkijkexemplaar inzien? Lees hier verder.

Een exemplaar bestellen? Reserveer jouw boek via onderstaande button.

Reserveer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer