Hospitality

22ExpertslifeNL001

We bieden graag een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Professionaliteit, inlevings- en aanpassingsvermogen, mensenkennis en een open houding van onze hostesses vinden wij daarom belangrijk. Een vriendelijke en vlotte ontvangst van je gasten is één. Oprechte gastvrijheid als rode draad van een evenement, is twee. Een goede hostess kan op zoveel meer momenten ondersteunen dan alleen tijdens het verwelkomen. Zij zorgt ervoor dat je gasten zich gezien én gehoord voelen. Tijdens het hele programma. Dat gevoel gunnen we toch iedereen?

Hostesses
Wij begeleiden je gasten van het begin tot het eind. Met de juiste uitstraling en een glimlach verzorgen we de routing, begeleiding van vip’s, pers of andere speciale genodigden, assistentie bij fotomomenten, veiling of quiz. Het uitreiken van bloemen, marktonderzoek middels een survey et cetera.

Senior hostess
Een senior hostess is het aanspreekpunt tussen de organisatie en het hostessteam. Zij werkt mee en heeft een coördinerende rol binnen het team. Ze kent het draaiboek als geen ander. Bewaakt de taken. Schakelt snel. Heeft overzicht en zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn tijdens het evenement. Dat werkt voor iedereen prettig.

Beurzen
Is gastvrijheid in je beursstand belangrijk? Jazeker. Ook dit kunnen wij met plezier verzorgen. Denk aan het verwelkomen van bezoekers. Het initiëren van gesprekken en leads in contact brengen met de juiste stand bemanning. Beursactie gerelateerde taken uitvoeren, flyers uitdelen of andere zaken. Zo werken we samen aan de zichtbaarheid van het bedrijf en een succesvolle beursdeelname die de investering waard is.

Interessant?

Neem contact op
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer