Diensten

untitled-5-3

MetMij is er voor iedereen die gastvrijheid bij zakelijke evenementen belangrijk vindt. En op dat gebied niets aan het toeval wil overlaten. We creëren een omgeving waarin iedereen zich gezien én gehoord voelt. Al jaren werken we samen met mooie opdrachtgevers die op eenzelfde manier op de werkvloer staan. Bedrijven en organisaties uit diverse branches, evenementenbureaus, eventmanagers en -locaties.

Gezien én gehoord worden
Wij gaan voor een team dat klopt. Daarom luisteren we naar je plannen. Stellen vragen en maken de juiste match tussen opdrachtgever en hostesses. Zodat dit bij elkaar past. Alles om aan het doel van het evenement bij te dragen. Of dat nu klantenbinding, het versterken van een merk, positionering in de markt, kennisoverdracht of het creëren van synergie en verbinding is. Wij zijn er voor je.

Een aangename omgeving creëren
Een omgeving waarin het akoestisch klimaat goed voor elkaar is, draagt bij aan het welzijn van de mens die er in verblijft. Denk aan positieve effecten op verstaanbaarheid, concentratie en vermoeidheid. Vertegenwoordig je een locatie en is er een uitdaging op akoestisch gebied? Het is niet nodig. Er zijn oplossingen. Wij gaan voor een ruimte die goed klinkt!

Gastvrijheid die bijdraagt
We zijn er heilig van overtuigd dat de totale gastvrijheidsbeleving van grote invloed is op de impact van een evenement. Op de blijvende herinnering. Met gastvrijheid in ons DNA zorgen we ervoor dat iedereen het gevoel van oprechte aandacht ervaart. En mee naar huis neemt.

Dit doen we met intentie. Een glimlach. Oog voor detail. Een klein gebaar. En passie!

In het portfolio staat een selectie van onze recente opdrachten.

Meer weten of samen aan de slag?

Neem contact op
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer