Diensten

Hostesses

Red carpet on staircase marking the route taken by celebrities on ceremonial events

Bij MetMij kun je terecht voor professionele en elegante hostesses. Een vriendelijke en vlotte ontvangst van je gasten is één. Oprechte gastvrijheid als rode draad van je evenement, is twee. Een goede hostess kan je op zoveel momenten meer ondersteunen dan alleen tijdens de ontvangst van je gasten. Bovendien is zij een levende handtekening, het visitekaartje. Styling is een belangrijk item om over na te denken. Is er een thema bekend? Of wilt je iets doen met de kleuren uit de huisstijl? Wij adviseren en assisteren je graag.

Hostess
Onze hostesses begeleiden je gasten van het begin tot het eind. Met flair en een glimlach verzorgen zij de routing van je gasten, begeleiding van vip’s, pers of andere speciale genodigden, assistentie bij fotomomenten, veiling of quiz, uitreiken van bloemen et cetera.

Onze hostess concepten voegen positieve beleving toe aan je evenement. Wij nodigen je van harte uit hier een kijkje te nemen. Of ons een leuke uitdaging voor te leggen.

Senior hostess
Een senior hostess is het aanspreekpunt tussen de organisatie en het hostessteam. Zij werkt mee en heeft een coördinerende rol binnen het team. Ze kent het draaiboek als geen ander, heeft overzicht en zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn tijdens het evenement. En dat werkt prettig.

Beurzen
Vind je gastvrijheid in je beursstand belangrijk? Ook dit kunnen wij met plezier verzorgen. Denk hierbij aan cateringwerkzaamheden, het tot stand brengen van gesprekken, bezoekers in contact brengen met de juiste mensen van de exposant, informatie verstrekken, uitdelen van flyers of andere zaken.

Eerlijk is eerlijk. We zijn wel graag goed voorbereid en willen van te voren dan ook veel weten. De hostess verdiept zich in de business en in de sfeer van het bedrijf. Een beursactie of een mooie manier om contacten op te volgen kan de impact van de beursdeelname verlengen. Daag ons dan ook gerust uit in dit proces met je mee te denken. De ervaring leert dat de combinatie van kennis over het bedrijf en een frisse blik van buitenaf briljante ideëen kan opleveren!

Is dit iets voor je?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button