Diensten

20190415_111236 Foto NOA Afbouwvakdag

We kunnen er lang en kort over praten..
maar iedereen die in de evenementenindustrie werkzaam is, of zelf regelmatig een evenement bezoekt, zal zich hier in kunnen vinden; gastvrijheid is super belangrijk.

Je evenement heeft de meeste impact als gastvrijheid er als een rode draad door verweven is. Die rode loper kun je al uitrollen voordat het evenement begint. Daarom verzorgen wij naast elegante hostesses en ondersteuning bij de begeleiding van je evenement ook hulp bij event-communicatie en compacte gastvrijheidsworkshops (bv. voor je eigen medewerkers).

Wanneer je MetMij inschakelt, dan weet je zeker dat elke gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart. Zo zorgen we samen voor die warme deken waarnaar men graag terugkeert!

Heb je hulp nodig bij de organisatie van je evenement? MetMij beschikt over een zorgvuldig opgebouwd én vertrouwd netwerk van professionele evenmanagers en toeleveranciers die je op organisatorisch vlak graag van dienst zijn.

Een idee krijgen van onze opdrachten? In het portfolio staat een mooie selectie, via het plusje op de foto lees je het verhaal achter het beeld.

Wil je meer weten of samen MetMij aan de slag?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button