Diensten

20190415_111236 Foto NOA Afbouwvakdag

We kunnen er lang en kort over praten. Iedereen die in de evenementenbranche werkt, of zelf regelmatig een evenement bezoekt, zal zich hier in kunnen vinden; gastvrijheid is super belangrijk.

Gastvrijheid als rode draad
Een gastvrij evenement maakt impact. Het brengt iets teweeg bij mensen. Gastvrijheid is emotie en helpt je een onvergetelijke ervaring te creëren. Die rode loper kun je al uitrollen voordat het evenement begint. Door je hier continue van bewust te zijn tijdens het ontwerp en bij alle keuzes die je maakt gedurende het hele organisatieproces.

Natuurlijk zorgen we als hospitality hostess voor een warm welkom, aangenaam verblijf en vertrekmoment met persoonlijke aandacht voor iedere gast. Een event-assistent helpt je aan een paar extra handen en ogen op de werkvloer. Daarnaast bieden we compacte gastvrijheidstrainingen, bijvoorbeeld voor eigen medewerkers, aan.

Online of hybride
Door ons exclusief te focussen op de gastvrijheid naar crew, sprekers, leveranciers én bezoekers zijn we ook bij deze varianten het gehele evenement van waarde.

Heb jij bij de organisatie van je evenement een uitdaging of hulpvraag op het gebied van gastvrijheid? Vaak hebben we een goed advies voor je en natuurlijk denken we altijd graag met je mee.

Heb je naast hospitality ook op andere vlakken hulp nodig bij de organisatie van je evenement? MetMij beschikt over een zorgvuldig opgebouwd én vertrouwd netwerk van eventprofessionals en toeleveranciers die we je van harte aanbevelen.

Een indruk krijgen van onze opdrachten? In het portfolio staat een mooie selectie, via het plusje op de foto lees je het verhaal achter het beeld.

Wil je meer weten of samen MetMij aan de slag?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button