Wie is MetMij?

Maaike Hoogenboom is de drijvende kracht achter MetMij. Opgegroeid in Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart. Als klein meisje van zeven maakte ze het de visite al maar wat graag naar hun zin. Ze hielp mee op feesten en verjaardagen, schreef mini-draaiboekjes, verdeelde de taken en regelde de tafelschikking wel even. Het zat er al vroeg in.

IMG_20150925_213531Heel wat jaren later heeft Maaike veel ervaring in de begeleiding van zakelijke evenementen. Vanuit diverse functies in het bedrijfsleven heeft zij met veel plezier mee mogen werken aan allerlei evenementen. Door het hele land. Van strandborrel, vakbeurzen, bedrijfsopeningen, kick-offs, seminars en workshops tot award uitreikingen en gala events.

Stiekem verslingerd aan dat hele speciale gevoel; het moment dat de eerste gasten binnen komen en alle plannen waarheid worden.

Je kunt rekenen op een allround hostess. Iemand die zich realiseert hoe groot het belang van een geslaagd evenement is. En wat daar allemaal bij komt kijken.

In september 2008 heeft Maaike van haar ‘zakelijke hobby’ haar werk gemaakt.
MetMij Hostess&Eventbegeleiding is een feit. Van harte welkom! Kijk gerust even rond.

Onze Filosofie
”Het zijn vaak de kleinste dingen die het grootste verschil maken.”

”Een evenement is een uitgelezen kans om je klanten te laten merken dat je blij met ze bent. Een goede hostess brengt dit warme gevoel over. Je gast zal zich welkom, gezien en speciaal voelen. En dit gevoel koppelen aan jou. Mijn passie is daar aan bij te dragen!”

Wie gingen u voor
De Scheve Schuit
Lime Business Events
The Collections
MCM
Woerden.tv
Wvh
Contact

Wilt u ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.