Over MetMij

MetMij is Maaike Hoogenboom. Aangenaam kennis te maken. Ik ben opgegroeid in Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart. Als klein meisje van zeven maakte ik het iedereen al graag naar de zin. Helpen op feesten en verjaardagen, mini-draaiboeken schrijven, taken verdelen en de tafelschikking regelen. Het organisatietalent werd benut voor knutselmiddagen met kindjes uit de wijk tot het eindexamen feest van de MBO-opleiding. Het zat er al altijd al in.

Genieten doe ik als mijn gasten genieten
Jaren later is er veel ervaring opgedaan in de begeleiding van zakelijke evenementen. Bij verschillende bedrijven heb ik mooie herinneringen gemaakt tijdens evenementen door het hele land. Van strandborrel, vakbeurzen, bedrijfsopeningen, kick-offs, seminars en congressen tot prestigieuze Award uitreikingen en Gala events.

Nog steeds ben ik verslingerd aan dat speciale gevoel; het moment dat de eerste gasten aankomen en alle zorgvuldig geplande momenten waarheid worden.

In september 2008 heb ik van mijn ‘zakelijke hobby’ mijn werk gemaakt en help ik opdrachtgevers met het inrichten van de gastvrijheid bij zakelijke evenementen. Ik weet exact hoe groot het belang van een geslaagd evenement is. En wat daar bij komt kijken. Je kunt niet even terugspoelen en het overdoen. Het moet in één keer goed. Gastvrijheid is wat mij betreft een onmisbaar onderdeel. Heerlijk om daar aan bij te dragen. Hoe ik dat doe?

Ik hoor vaak dat ik benaderbaar ben. Overzicht houden vind ik fijn. Ik heb oog voor details. Gevoel voor service. Werken doe ik met een glimlach. Een klein gebaar. Persoonlijke aandacht. En een snufje passie!

Benieuwd waar ik je bij kan helpen? Kijk gerust even rond.

Onze Filosofie
”Het zijn vaak de kleinste dingen, die het grootste verschil maken”

People will forget what you said.
People will forget what you did.
But people will never forget
how you made them feel

Maya Angelou | 1928-2014

Klanten
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Contact

Kunnen we je ergens mee helpen?

Stuur een bericht, bel even of bekijk eerst onze diensten.