Wie is MetMij?

Maaike Hoogenboom is MetMij. Opgegroeid in Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart. Als klein meisje van zeven maakte ze het de visite al graag naar hun zin. Mee helpen op feesten en verjaardagen, mini-draaiboekjes schrijven, de taken verdelen en de tafelschikking regelen. Het zat er al vroeg in.

Heel wat jaren later is er veel ervaring opgedaan in de begeleiding van zakelijke evenementen. Vanuit diverse functies in het bedrijfsleven heeft zij met veel plezier meegewerkt aan allerlei evenementen. Door het hele land. Van strandborrel, vakbeurzen, bedrijfsopeningen, kick-offs, seminars en workshops tot award uitreikingen en gala events.

En nog steeds is ze verslingerd aan dat hele speciale gevoel; het moment dat de eerste gasten binnen komen en alle plannen waarheid worden.

Je kunt rekenen op een allround hostess. Iemand die zich realiseert hoe groot het belang van een geslaagd evenement is. En wat daar allemaal bij komt kijken. Een glimlach. Oog voor detail. Een klein gebaar. Aandacht. En een snufje passie.

In september 2008 heeft Maaike van haar ‘zakelijke hobby’ haar werk gemaakt. MetMij Hostess&Eventbegeleiding is een feit.

Van harte welkom! Kijk gerust even rond.

Onze Filosofie
”Het zijn vaak de kleinste dingen die het grootste verschil maken.”

”Een evenement is hét moment om je klanten te laten merken dat je blij met ze bent. Een goede hostess brengt dit warme gevoel over. Je gast zal zich welkom, gezien en speciaal voelen. En dit gevoel koppelen aan jou. Mijn passie is daar aan bij te dragen!”

Wie gingen u voor
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Contact

Wilt u ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.