Wie is MetMij?

MetMij is Maaike Hoogenboom. Aangenaam.
Opgegroeid in Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart. Als klein meisje van zeven maakte ik het iedereen al graag naar de zin. Mee helpen op feesten en verjaardagen, mini-draaiboeken schrijven, taken verdelen en de tafelschikking regelen. Het organisatietalent werd eerst aangewend voor knutselmiddagen voor kleine kinderen in de garage tot het eindexamen feest van de MBO-opleiding. Het zat er al altijd al in.

Genieten doe ik als mijn gasten genieten
Vele jaren later is er veel ervaring opgedaan in de begeleiding van zakelijke evenementen. Vanuit verschillende functies in het bedrijfsleven heb ik mooie tijden beleefd. Met mooie evenementen door het hele land. Van strandborrel, vakbeurzen, bedrijfsopeningen, kick-offs, seminars en workshops tot prestigieuze Award uitreikingen en Gala events.

Nog steeds ben ik verslingerd aan dat hele speciale gevoel; het moment dat de eerste gasten binnen komen en alle plannen waarheid worden.

In september 2008 heb ik van mijn ‘zakelijke hobby’ mijn werk gemaakt en help ik opdrachtgevers met het inrichten van de gastvrijheid bij zakelijke evenementen. Ik weet exact hoe groot het belang van een geslaagd evenement is. En wat daar bij komt kijken. Je kunt niet even terugspoelen en het overdoen. Het moet in één keer goed. Heerlijk om daar onderdeel van te mogen zijn.

Overzicht houden vind ik fijn. Ik heb oog voor details. Gevoel voor service. Werken doe ik met een glimlach. Een klein gebaar. Aandacht. En een snufje passie!

Van harte welkom! Kijk gerust even rond.

Onze Filosofie
”Het zijn vaak de kleinste dingen, die het grootste verschil maken!”

”Een evenement is hét moment om je klanten te laten voelen dat je ze waardeert. Een goede hostess brengt dit warme gevoel over. Je gast zal zich gezien en speciaal voelen. En dit gevoel koppelen aan jou. Mijn passie is daar aan bij te dragen!”

Wie gingen je voor
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Contact

Wil je ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.