Voor wie

Wil je een boodschap overbrengen, een nieuw product of dienst presenteren of heb je iets te vieren? Een evenement is daar een uitstekend middel voor. Het zorgt voor klantenbinding en versterkt de positie van je merk. Een perfecte keuze dus.

Ken je dat gevoel wanneer je evenement méér dan geslaagd is? Zo blij worden wij van tevreden gasten én eventmanagers. MetMij werkt al jaren samen met opdrachtgevers uit de regio Utrecht en daar buiten. Bedrijven en organisaties uit diverse branches, evenementenbureaus, eventmanagers en -locaties. Mooie bedrijven die de gastvrijheid van hun evenement super belangrijk vinden. Want daar kunnen wij ons natuurlijk helemaal in vinden.

Alles voor jouw gastvrije evenement!
MetMij luistert naar je plannen, stelt vragen en denkt actief mee. We zetten onze jarenlange ervaring graag in om vooruit te denken. Daar waar wij voor je aan de slag gaan, is jouw volledige aandacht niet meer nodig. En zeg nu zelf; dat is een heerlijk gevoel.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat het contact tussen de gast en host(ess) van grote invloed is op de totale beleving en herinnering aan een evenement. Met gastvrijheid in ons DNA zorgen wij ervoor dat iedereen het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart. Vanaf de aankomst, tijdens het verblijf en bij het vertrek van de gast. Wij doen dit met aandacht. Een glimlach. Oog voor detail. Een klein gebaar. En een flink snufje passie!

Klinkt dit goed? Bekijk dan onze diensten.

Silver restaurant cloche with heart, isolated on white background.
 • Maaike coördineerde alles, waardoor ik het onderdeel ‘ontvangst’ echt los kon laten!

  Sandra Vendel,
  Overdwars Project Coördinatie
 • Goed ook te zien dat de dienstverlening van MetMij zich perfect aanpast aan de aard van het evenement. Wij hopen nog jaren samen te werken!

  Edwin Hendriks,
  deRegistratiebalie
 • Ook de voorbereiding regelde ze tot in de puntjes. Niets werd aan het toeval overgelaten. Voor mij een heerlijke manier van samenwerken!

  Daniëlle Pels,
  Inergy
 • Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak, inzet en afwikkeling voor, tijdens en na de beursdeelname van RCN. Maaike & team zeer bedankt hiervoor!

  Koes de Quillettes,
  Recycling Consultants Nederland
 • Maaike schrijft als gastblogger voor EventGoodies hele sterke blogs om eventmanagers te inspireren. Ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!

  Samira Salman,
  EventGoodies
 • Ik voelde me ontzorgd en relaxed door haar toewijding. Ik kan Maaike van harte aanbevelen!

  Jolanda van der Spiegel,
  The Collections
Klanten
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Contact

Wil je weten waar we je mee kunnen helpen?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.