Voor wie

Wil je een boodschap overbrengen, een nieuw product of dienst presenteren of heb je iets te vieren? Een evenement is daar een uitstekend middel voor. In het beste geval kan het zelfs voor emotionele merkbinding zorgen. Een goede keuze dus.

Ken je het gevoel dat je hebt als je evenement meer dan geslaagd is? Zo blij worden wij van tevreden gasten én ontzorgde eventmanagers. MetMij werkt al jaren samen met opdrachtgevers uit de regio Utrecht, en daar buiten. Bedrijven en organisaties uit diverse branches, evenementenbureaus, eventmanagers en -locaties. Allemaal mooie bedrijven die de gastvrijheid bij hun evenement belangrijk vinden. En daar kunnen wij ons natuurlijk helemaal in vinden.

Wij kunnen je op het gebied van hospitality volledig bijstaan. MetMij luistert naar je plannen, stelt vragen en denkt actief mee. En vooruit. Daar waar wij voor je aan de slag gaan, is jouw aandacht niet meer nodig. En dat kan soms best wel even lekker zijn.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat het contact tussen de gast en host(ess) van grote invloed is op de totale beleving en herinnering aan een evenement. Met een glimlach en oog voor detail zorgt MetMij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en tevreden het evenement verlaat.

Wil je dat ook? Bekijk dan onze diensten.

Silver restaurant cloche with heart, isolated on white background.
 • Maaike coördineerde alles, waardoor ik het onderdeel ‘ontvangst’ echt los kon laten!

  Sandra Vendel,
  Overdwars Project Coördinatie
 • Goed ook te zien dat de dienstverlening van MetMij zich perfect aanpast aan de aard van het evenement. Wij hopen nog jaren samen te werken!

  Edwin Hendriks,
  deRegistratiebalie
 • Ook de voorbereiding regelde ze tot in de puntjes. Niets werd aan het toeval overgelaten. Voor mij een heerlijke manier van samenwerken!

  Daniëlle Pels,
  Inergy
 • Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak, inzet en afwikkeling voor, tijdens en na de beursdeelname van RCN. Maaike & team zeer bedankt hiervoor!

  Koes de Quillettes,
  Recycling Consultants Nederland
 • Maaike schrijft als gastblogger voor EventGoodies hele sterke blogs om eventmanagers te inspireren. Ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!

  Samira Salman,
  EventGoodies
 • Ik voelde me ontzorgd en relaxed door haar toewijding. Ik kan Maaike van harte aanbevelen!

  Jolanda van der Spiegel,
  The Collections
Wie gingen je voor
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Horeca Maatwerk
Overdwars Project Coordinatie
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Wvh
Contact

Wil je ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.