Voor wie

Wil je een boodschap overbrengen, een nieuw product of dienst presenteren of heb je iets te vieren? Een evenement is daar een uitstekend middel voor. Een mooi in elkaar gezet evenement kan zelfs emotionele merkbinding teweegbrengen. Het kan alleen niet overnieuw, het moet in één keer goed.

MetMij werkt al jaren samen met opdrachtgevers uit de regio Utrecht en ver daar buiten. Bedrijven en organisaties uit diverse branches, evenementenbureaus, eventmanagers en -locaties. Stuk voor stuk bedrijven die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij kunnen je op het gebied van hospitality volledig bijstaan. MetMij luistert naar je plannen, stelt vragen en denkt actief mee. Waar wij voor je aan de slag gaan, is je aandacht niet meer nodig.

Wij geloven dat het contact tussen de gast en host(ess) van grote invloed is op de totale beleving en herinnering aan een evenement. Je wilt je gasten een ervaring, een verhaal meegeven. En dan het liefst eentje waar in geuren en kleuren over verteld wordt op de eerstvolgende verjaardag!

Mee eens? Bekijk dan onze diensten.

Silver restaurant cloche with heart, isolated on white background.
 • Maaike schrijft als gastblogger voor EventGoodies hele sterke blogs om eventmanagers te inspireren. Ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!

  Samira Salman,
  Social and More
 • We hebben het als fijn ervaren dat Maaike en haar collega ons hebben bijgestaan in de RAI. Zo was er voor ons een ontspannen sfeer om in te netwerken. Kortom een aanrader!

  Hans Geelen,
  Jaccoo team
 • Samen met Maaike hebben wij een onvergetelijk en onbezorgd openingsfeest gehad. Alles was tot in detail geregeld!

  Angelique Schoenmakers,
  De Scheve Schuit
 • Ik voelde me ontzorgd en relaxed door haar toewijding. Ik kan Maaike van harte aanbevelen!

  Jolanda van der Spiegel,
  The Collections
 • Als u op zoek bent naar iemand die uw evenementen kan begeleiden en volledig achter haar werk staat. Dan bent u bij MetMij op het goede adres.

  Natascha Pfaff-Brandsen,
  Styled by Bram en Saar
 • Ik kan haar blind vertrouwen en dat is wat mij betreft het belangrijkste in een samenwerking.

  Marcella Bijleveld,
  LimeBusinessEvents
Wie gingen je voor
De Scheve Schuit
Lime Business Events
The Collections
MCM
Woerden.tv
Wvh
De Scheve Schuit
Lime Business Events
The Collections
MCM
Woerden.tv
Wvh
Contact

Wil je ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.