Voor wie

Wil je een boodschap overbrengen, een nieuw product of dienst presenteren of heb je iets te vieren? Een evenement is daar een uitstekend middel voor. In het beste geval kan het zelfs voor emotionele merkbinding zorgen. Een goede keuze dus.

Ken je het gevoel dat je hebt als je evenement meer dan geslaagd is? Zo blij worden wij van tevreden gasten én ontzorgde eventmanagers. MetMij werkt al jaren samen met opdrachtgevers uit de regio Utrecht, en daar buiten. Bedrijven en organisaties uit diverse branches, evenementenbureaus, eventmanagers en -locaties. Allemaal mooie bedrijven die de gastvrijheid bij hun evenement belangrijk vinden. En daar kunnen wij ons natuurlijk helemaal in vinden.

Wij kunnen je op het gebied van hospitality volledig bijstaan. MetMij luistert naar je plannen, stelt vragen en denkt actief mee. En vooruit. Daar waar wij voor je aan de slag gaan, is jouw aandacht niet meer nodig. En dat kan soms best wel even lekker zijn.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat het contact tussen de gast en host(ess) van grote invloed is op de totale beleving en herinnering aan een evenement. Met een glimlach en oog voor detail zorgt MetMij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en tevreden het evenement verlaat.

Wil je dat ook? Bekijk dan onze diensten.

Silver restaurant cloche with heart, isolated on white background.
 • Maaike schrijft als gastblogger voor EventGoodies hele sterke blogs om eventmanagers te inspireren. Ik vind het heel fijn om met haar samen te werken!

  Samira Salman,
  Social and More
 • We hebben het als fijn ervaren dat Maaike en haar collega ons hebben bijgestaan in de RAI. Zo was er voor ons een ontspannen sfeer om in te netwerken. Kortom een aanrader!

  Hans Geelen,
  Jaccoo team
 • Samen met Maaike hebben wij een onvergetelijk en onbezorgd openingsfeest gehad. Alles was tot in detail geregeld!

  Angelique Schoenmakers,
  De Scheve Schuit
 • Ik voelde me ontzorgd en relaxed door haar toewijding. Ik kan Maaike van harte aanbevelen!

  Jolanda van der Spiegel,
  The Collections
 • Als u op zoek bent naar iemand die uw evenementen kan begeleiden en volledig achter haar werk staat. Dan bent u bij MetMij op het goede adres.

  Natascha Pfaff-Brandsen,
  Styled by Bram en Saar
 • Ik kan haar blind vertrouwen en dat is wat mij betreft het belangrijkste in een samenwerking.

  Marcella Bijleveld,
  LimeBusinessEvents
Wie gingen je voor
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Lime Business Events
Woerden.tv
Wvh
Inergy
Recycle Consultants Nederland
DeRegistratiebalie
Lime Business Events
Woerden.tv
Wvh
Contact

Wil je ook deel uitmaken van onze tevreden klanten?

Neem dan contact op of bekijk onze diensten.