Diensten

Training

Beautiful young school girl in front of big blackboard. Studio shot on black background.

Heb je je eigen medewerkers een rol toebedeeld tijdens je evenement? Natuurlijk is het  leuk om hen bijvoorbeeld de gasten te laten ontvangen. Met oog op de betrokkenheid en het persoonlijke contact met je klanten een goed idee. Voor je medewerker is het echter geen dagelijkse bezigheid. Weten zij wat hierbij komt kijken? Zijn ze goed voorbereid? En heel belangrijk, vinden zij het zelf leuk om te doen?

MetMij verzorgt een korte hospitality training, afgestemd op je mensen én je evenement. Hierbij worden zaken als verbale communicatie en houding behandeld en worden er handige tips & trics gegeven. Deze onderwerpen worden aangevuld met een briefing, aan de hand van het programma en draaiboek. Wie gaat wat doen, op welke plek, hoe en wanneer.

Zo wordt duidelijk wat er van hen verwacht wordt. Tegelijk groeit het besef dat hun rol een belangrijke factor is in het succes van het evenement. Het beste moment voor deze voorbereiding is kort van te voren. MetMij komt naar het bedrijf toe of kan de training op een neutrale locatie verzorgen.

Na deze korte training zijn je je medewerkers;

  • gemotiveerd

  • zelfverzekerd

  • goed voorbereid

En dat heeft een positieve uitstraling op de gasten!

Is dit iets voor je?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button