Begeleiding kennisevents voor The Collections

The Collections is een groothandel in interieurstoffen. Het bedrijf brengt sfeer in de zorg- en hotelsector met brandveilige krasvaste wandbekleding en mooie gordijnstoffen. Eigenaresse Jolanda van der Spiegel is initiator van een serie bijeenkomsten met als titel ´Stof tot Nadenken´. Interieurarchitecten krijgen tijdens deze meetings nieuwe inzichten voorgeschoteld door vakspecialisten. En worden geïnspireerd om deze kennis te gebruiken bij hun ontwerpen.

Tijdens de eerste editie werd het ziektebeeld dementie besproken. Wat hebben deze mensen nodig, hoe en waarom reageren zij op bepaalde prikkels en hoe creëer je een prettige woon- en leefomgeving voor hen. Karin Kuhlmann en Annekoos Littel verzorgden de voordrachten, rechtstreeks vanaf de werkvloer. Zij zorgden voor de nodige eye-openers. Onderwerpen als ´interior meets facility´ onder leiding van spreker en trainer Bart van den Belt en social media passeerden ook de revue.

Opdracht
MetMij verzorgde de gastvrije ontvangst, verslaglegging in beeld, begeleiding en evaluatie van het gehele programma bij alles bijeenkomsten. Dat de gasten de sessies als zeer plezierig en zinvol ervaren, blijkt uit de positieve feedback en de scores.