Portfolio MN

Portfolio MN

Portfolio MN heroes1

Portfolio MN heroes1

Portfolio MN heroes2

Portfolio MN heroes2

Portfolio MN heroes

Portfolio MN heroes

Opdracht voor Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen is een adviesbureau voor marketing en public relations. Het bureau heeft 35 ervaring in de top van de markt. De ontwikkeling en organisatie van events is ondergebracht in een speciaal team. Winkelman Van Hessen nam het initiatief om een Haagse museumnacht te organiseren. En met succes. Eerste zaterdag van september zetten meer dan 40 musea en instellingen hun deuren open met speciale programmeringen.

Superhelden Promotieteam

Het thema van deze editie ‘Local Heroes’ werd met een dikke knipoog doorgevoerd in de outfits. Gewapend met flyers en progammaboekjes zorgden de superhelden voor levende promotie op straat. Ook het openingsevent, met Di-rect werd extra gepromoot. Het resultaat was een bomvolle zaal door last-minute kaartverkoop. Het team ontving de gasten op het bordes van de Schouwburg. Daar verzorgden zij een ludiek foto-moment.

’s Avonds bezocht de helden een aantal hotspots langs de Museumnacht-route. Met fotocamera en fluoriserende ‘Local Hero’ stickers op zak ‘stickerden’ ze iedereen die ze tegenkwamen tot held. Bezoekers vonden zichzelf terug op de Facebookpagina.

Fotocredits: Moniek Ammerlaan fotografie – moniekammerlaan.nl