Portfolio MN parel1

Portfolio MN parel1

Portfolio MN parel

Portfolio MN parel

Portfolio MN parel3

Portfolio MN parel3

Portfolio MN parel2

Portfolio MN parel2

Promotieteam Museumnacht Den Haag, door Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen is een adviesbureau voor marketing en public relations. Het bureau heeft 35 ervaring in de top van de markt. De ontwikkeling en organisatie van spraakmakende events is ondergebracht in een speciaal team. Winkelman Van Hessen nam het initiatief om een Haagse museumnacht te organiseren. En met succes. Elke eerste zaterdag van september zetten meer dan 40 musea en instellingen hun deuren open met speciale programmeringen.

Opdracht ‘Meisjes met de Parel’
Voor deze editie werd het straatbeeld verrijkt met de alom bekende ‘Meisjes met de Parel’. Uit het schilderij van Johannes Vermeer. De vijf promohostesses vertelden mensen op straat over het programma en deelden flyers en boekjes uit. Zo werden de laatste kaarten voor het openingsevent in de Stadsschouwburg verkocht.

Speciaal voor genodigden uit het bedrijfsleven vond daar ook het business event plaats. De hostesses verzorgden de ontvangst van deze gasten op het bordes van de schouwburg. ’s Avonds bezocht het team enkele locaties langs de museumnachtroute. Veel bezoekers vroegen om een fotomoment, dat zij terug konden vinden op de facebookpagina van de Museumnacht.

Fotocredits: Moniek Ammerlaan fotografie – moniekammerlaan.nl