Kennisevent Data & Analytics, door Inergy

Inergy is een bedrijf wat haar klanten helpt door data te transformeren in waardevolle inzichten. Het team van specialisten gaat voor meetbare vooruitgang en impact die tastbaar is. Bovendien vinden ze kennis delen belangrijk. Daarom organiseert Inergy zeer regelmatig mooie evenementen voor haar klanten en relaties. Eén daarvan is het Inspiriment.

Een kennisdag waarbij de gasten worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van data, analytics en performance management. Decor van dit alles was het prachtige, vernieuwde Carlton President Hotel in Utrecht.

MetMij werd ingeschakeld om de hospitality te verzorgen. Een gastvrije ontvangst en warm welkom voor de deelnemers en sprekers en begeleiding van het programma. De hostesses assisteerden de eventmanager voor en achter de schermen. Zo had zij haar handen vrij voor haar eigen taken én de gasten.

Het programma bestond uit een plenaire sessie waarna verschillende workshoprondes plaatsvonden. De sprekers kregen tijdig een seintje voor de wissel, waardoor alles mooi in elkaar over liep. Na een gezellige borrel, kreeg iedereen een mooi naslagwerk overhandigd en ging men vol enthousiasme en inspiratie huiswaarts. Een geslaagde dag!

Lees hier de referentie die we van Ingergy mochten ontvangen.

Foto’s gemaakt door: Herman Stöver