EGG Event, door Dataiku.
Dataiku houdt zich, in a nutshell, bezig met processen die data inzichtelijk maken. Het gecentraliseerde dataplatform helpt bedrijven op weg met hun datatraject van analytics op schaal naar naar enterprise AI.

De door Dataiku wereldwijde georganiseerde EGG conferences zijn gericht op het bieden van real-world inzicht aan bedrijven die het pad naar AI ingaan of al bewandelen. De EGG conferences bieden praktische inzichten en concrete stappen voor de verbetering van data-teams.

In november 2019 deed het EGG event ook Nederland aan en vond de allereerste editie plaats in Amsterdam. In 3,5 maand zette het team een evenement neer met 30 (inter)nationale sprekers, 35 kennissessies over data en AI. De locatie, Pakhuis de Zwijger, werd compleet gebrand en huisvestte die dag zo’n 450 gasten.

MetMij verzorgde met haar team een warme ontvangst, registratie en het vertrek van alle bezoekers. Daarbij werd de marketingtafel voorzien van een hostess die zorgde voor de aanvulling van materialen en bezoekers een survey in liet vullen, waarmee gedurende het event waardevolle informatie werd verzameld.

Amsterdam bleek meer dan klaar te zijn voor EGG, een succesvol debuut dat smaakt naar meer!

Foto’s gemaakt door: Etienne Oldeman