Recycling Consultants Nederland (RCN) is hét afvaladviesbureau voor middelgrote en grote ondernemingen in Nederland. RCN realiseert de hoogte opbrengst tegen de laagste kosten voor het afval van bedrijven die zich hun klant mogen noemen. Ter introductie van de Quick Scan en een online programma nam RCN deel aan de vakbeurs Facility & Gebouwbeheer. Deze vond plaats van 24 tot en met 26 januari 2018, in de Jaarbeurs Utrecht.

Opdracht
Voor het ondersteunen van de beursdeelname werden hostesses van MetMij ingeschakeld. We stelden samen met de klant een beurspitch op die als leidraad diende voor de gesprekken. Aan de hand hiervan werd ook vlot duidelijk of de beursbezoeker een prospect was voor RCN. De hostesses spraken actief bezoekers aan, registreerden prospects, brachten de interesses van hen in kaart en begeleidden een beursactie met foto-aspect.

Speciaal voor deze beurs werden er outfits ontworpen door Shirlz Corporate Fashion, Subtiel werd er in de kleding een knipoog naar de core business van de opdrachtgever verwerkt, wat veel positieve reacties opleverde. Opvallen op de beursvloer doe je dus zo!

Lees hier de referentie die we van RCN mochten ontvangen.