Begeleiding bedrijfsuitje voor On Top Events

Voor de begeleiding van het door haar georganiseerde bedrijfsuitje voor een goede klant, schakelde On Top Events de ondersteuning van MetMij in. In de week voor het evenement werden alle ins en outs voor wat betreft de organisatie doorgenomen en het draaiboek overhandigd. Ook vond er een gesprek plaats tussen MetMij en de contactpersoon van het bedrijf om de details en specifieke wensen vooraf door te nemen.

Het gezelschap van 34 heren en 1 dame werd ontvangen met een lekkere lunch op het bedrijf. Wat er vervolgens op het programma stond, was nog een verassing. Na een welkomstwoordje en wat huishoudelijke mededelingen reed de touringcar voor en kon de dag beginnen. De reis ging naar de Veluwe waar een team van instructeurs ons ontving.

Daar stond een heerlijk drankje op het terras klaar en werd het gezelschap in groepen verdeeld voor verschillende buitenactiviteiten zoals quadrijden, Powerturn en 4×4 rijden op een speciaal parcours. Het programma werd afgesloten met een borrel en een gezellige barbecue tot het tijd was weer huiswaarts te gaan.

Opdracht
MetMij hield de gastenlijst, planning en het draaiboek in de gaten. Was de contactpersoon tussen de locatie, het vervoer en de gasten, maakte een fotoreportage tijdens de verschillende onderdelen en zorgde ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. Dankzij de strakke organisatie, goede voorbereiding, leuke en uitdagende activiteiten én de fantastische nazomerse weersomstandigheden was het een Top dag! Door de verantwoordelijkheid voor de begeleiding uit handen te geven, kon iedereen dan ook volop van deze heerlijke ontspannen dag genieten. En daar werk je uiteindelijk het hele jaar hard genoeg voor!