• Portfolio.Kasteel

  • Portfolio.Kasteel1

  • Portfolio.Kasteel2

Opdracht voor Kasteel Woerden

Ik vind het toch altijd iets speciaals hebben, dat momentje vlak voordat de gasten binnen komen. Het was een bijzondere middag en avond ter ere van het 25 jarig bestaan van Kromwijk Elektro. Twee werknemers van het jubilerende bedrijf nemen het stokje van Ans en Ton Kromwijk over. Voor deze gelegenheid werd er een feestelijke receptie en een spetterend feest gegeven.

Kasteel Woerden kleurde Kromwijk Elektro-groen en men haalde alles uit de kast. Denk aan een groene loper, lantaarns op de ophaalbrug, twee lakeien en een vuurschaal met knisperend houtvuur op de binnenplaats. Binnen ontbrak het de gasten natuurlijk ook aan niets, het was een fantastisch event.

Ondersteuning

MetMij werd ingeschakeld als senior hostess voor de begeleiding van de gastvrije ontvangst van zo’n 350 gasten voor de receptie en de feestavond. Hier hoorde ook de begeleiding van de garderobe en het in ontvangst nemen van de cadeau’s bij. Alle gasten werden warm onthaald, ontvingen een naamkaartje en gingen met een nuttige give-away en een zalig gevoel huiswaarts.