• Portfolio.Kasteel

  • Portfolio.Kasteel1

  • Portfolio.Kasteel2

Begeleiding Jubileumfeest Kromwijk Elektro, voor Kasteel Woerden

Ik vind het toch altijd iets magisch hebben, dat moment vlak voordat de eerste gasten binnen komen. Het was een bijzondere middag en avond ter ere van het 25 jarig bestaan van Kromwijk Elektro. Twee werknemers van het jubilerende bedrijf nemen het stokje van Ans en Ton Kromwijk over. Voor deze gelegenheid werd er een feestelijke receptie en een spetterend feest gegeven.

Kasteel Woerden kleurde Kromwijk Elektro-groen en men haalde alles uit de kast. Denk aan een groene loper, lantaarns op de ophaalbrug, twee lakeien en een vuurschaal met knisperend houtvuur op de binnenplaats. Binnen ontbrak het de gasten natuurlijk ook aan niets. Het was een fantastisch evenement, waar nog lang van nagenoten werd.

Opdracht
MetMij werd ingeschakeld als senior hostess voor de begeleiding van de gastvrije ontvangst van zo’n 350 gasten voor de receptie en de feestavond. Hier hoorde ook de begeleiding van de garderobe en het in ontvangst nemen van de cadeau’s bij. Alle gasten werden warm welkom geheten, ontvingen een naamkaartje en gingen aan het einde van de avond met een nuttige give-away als bedankje weer huiswaarts.