Diensten

Communicatie

Hotel.

Een evenement zou moeten weergeven wie je bent en waar je voor staat. Een afspiegeling van je bedrijfsidentiteit. De communicatie over je evenement zou hier dan ook op afgestemd moeten zijn.

Wil je dat dit plaatje helemaal klopt? En kun je hier hulp bij gebruiken?
MetMij kan je op verschillende momenten in het communicatietraject bijstaan.

Aankondiging
Wij kunnen een pakkende tekst voor een ‘save the date’ of een uitnodiging voor je schrijven. Of een frisse blik werpen op je opzet. Of met behulp van een specialist uit ons netwerk, het gehele ontwerp verzorgen.

Persbericht
Mag de hele wereld weten, lezen en schrijven over je evenement? Dan is het versturen van een persbericht een heel goed idee. Een goed persbericht voldoet aan bepaalde criteria. Na een kort gesprek en research, schrijft MetMij een tekst voor je. We kunnen het persbericht indien gewenst ook compleet in je huisstijl aanleveren. Heb je zelf een persbericht opgesteld, maar wil je graag een frisse blik en een advies van een specialist? Geen probleem, ook dat doen we graag.

Eventsite
Steeds vaker wordt er voor evenementen een complete website gemaakt. Het gehele traject van de communicatie, registratie en follow-up kan hiermee digitaal geregeld worden. Van het versturen van uitnodigingen, reminders, het aanmelden, bevestigingen én bedanken van je gasten. Op deze manier ontvangen zij gepersonaliseerde en relevante informatie. Dát komt professioneel over!

Bijvoorbeeld; vult je gast in dat hij of zij met het openbaar vervoer komt? Dan stuur je een paar dagen van te voren specifieke vervoersinformatie toe. Optimale gastvrijheid. MetMij kan dit proces, of gedeeltes ervan, voor je uit handen nemen.

Is dit iets voor je?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button