Diensten

Communicatie

Welcome card

Een evenement geeft weergeven wie je bent en waar je voor staat. Het is een afspiegeling van je bedrijfsidentiteit. De communicatie over je evenement moet hier mooi op afgestemd zijn.

Wil je dat dit plaatje helemaal klopt? En kun je hier hulp bij gebruiken?
MetMij kan je op verschillende momenten in het communicatietraject bijstaan.

Aankondiging
Wij kunnen een pakkende tekst voor een ‘save the date’ of een uitnodiging voor je schrijven. Of een frisse blik werpen op je opzet. Met behulp van een specialist uit ons netwerk kunnen we ook het gehele ontwerp verzorgen.

Persbericht
Mag de hele wereld weten, lezen en schrijven over je evenement? Dan is het versturen van een persbericht de manier om dit te bereiken. Na een kort gesprek en research, schrijft MetMij een pakkende tekst voor je. Heb je zelf een persbericht opgesteld en wil je graag een frisse blik laten werpen op het resultaat? Geen probleem, ook dat doen we graag.

Eventsite
Steeds vaker wordt er voor evenementen een complete website gemaakt. Het gehele traject van de communicatie, registratie en follow-up kan hiermee digitaal geregeld worden. Van het versturen van uitnodigingen, reminders, het aanmelden, bevestigingen én bedanken van je gasten. Op deze manier ontvangen zij gepersonaliseerde en relevante informatie. Dát komt professioneel over!

Bijvoorbeeld; vult je gast in dat hij of zij met het openbaar vervoer komt? Dan stuur je een paar dagen van te voren specifieke vervoersinformatie toe. Dat is optimale gastvrijheid. Dankzij een betrouwbaar netwerk kan MetMij dit proces, of gedeeltes ervan, voor je verzorgen.

Is dit iets voor je?

Neem contact op!

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Lees hier meer

Klik op de button